fbpx

Hej!

Hittar du inte det godiset du söker eller är det något du undrar över? Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss, men ta först en titt längre ner på sidan för att se svar på de frågor som vi på Kalasgodis oftast får in. Vi försöker svara så snart vi kan under våra öppettider.

Kontakta oss

ADRESS: Ellipsvägen 13, 141 75 KUNGENS KURVA

TEL: 08-710 00 80

E-POST: info@kalasgodis.se

ÖPPETTIDER: 

Måndag -Torsdag: 8.00-16.00

Fredag: 8.00-15.00

Lördag-Söndag: Stängt

(Obs ! På grund av pandemin är öppettiderna avvikande och vår svarstid något längre än normalt)

Genom att kontakta oss godkänner du därmed att dina personuppgifter behandlas av oss på Kalasgodis enligt vår Integritetspolicy

SOCIALA MEDIER:

Kalasgodis karameller

Frågor & svar

Kanske finns svaret på just din fråga här nedan beroende på vad du vill veta. Läs gärna igenom frågor och svar till att börja med innan du kontaktar oss på Kalasgodis.

Kalasgodis fest

Har Kalasgodis en egen fysisk butik?

Nej, vi har tyvärr ingen egen fysisk butik som man kan besöka utan vi har för närvarande bara kontor och lager i Kungens kurva. Däremot finns det en massa fantastiska godisbutiker i Sverige där du kan hitta våra produkter. 

Vart kan man köpa Kalasgodis produkter?

Privatpersoner:

Som privatperson hittar du våra produkter hos välsorterade godisbutiker runt om i landet och hos en del butiker online. Är du på jakt efter en specifik produkt? Fråga efter den produkt du söker i din närmsta godisbutik först och främst. Som importör är det svårt för oss på Kalasgodis att veta exakt vilka butiker som säljer våra produkter i slutändan, men du kan höra av dig till oss så försöker vi söka reda på din närmsta butik. Om du uppger din ort i meddelandet till oss finns det större möjlighet för oss att undersöka saken vidare.

Företag:

Våra produkter finns hos de flesta grossisterna runt om i landet. Hör gärna av dig till oss på Kalasgodis ifall din grossist trots allt saknar våra produkter i sitt sortiment.

Sponsring och samarbeten med Kalasgodis?

När det gäller sponsring och samarbeten är vi på Kalasgodis alltid intresserade och öppna för förslag. Vi har möjlighet till samarbeten till en viss mån samt inom vissa ramar. Kontakta gärna oss med ditt förslag, så tittar vi på det och återkommer därefter när intresse eller möjlighet ges.

Kan man besöka Kalasgodis fabrik?

Kalasgodis är importörer från utländska fabriker och har alltså ingen egen fabrik. Fabrikerna vi arbetar med för närvarande finns i Europa och vi kan tyvärr inte erbjuda besök på fabrik. Däremot besöker vi fabrikerna regelbundet för kvalitetskontroller och ser bland annat till att produkterna följer svenska livsmedelsverkets lagstiftning.

Sist men inte minst, detaljerad information om våra produkter finns hos respektive produkts sida. Klicka dig vidare till vårt sortiment på knappen nedan. Hör gärna av dig om du behöver ytterligare produktinformation.

Pin It on Pinterest

Share This