fbpx

Hej!

Hittar du inte det du söker eller funderar över? Titta gärna vidare på den här sidan till en början för här finns svar på de frågor vi på Kalasgodis oftast får in. Är det ändå något annat speciellt du undrar över är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. Vi försöker svara så snart vi kan under våra öppettider.

Kontakta oss

ADRESS: Ellipsvägen 13, 141 75 KUNGENS KURVA

TEL: 08-710 00 80

E-POST: info@kalasgodis.se

ÖPPETTIDER: 

Måndag -Torsdag: 8.00-16.00

Fredag: 8.00-15.00

Lördag-Söndag: Stängt

(Obs ! På grund av pandemin är öppettiderna avvikande och vår svarstid något längre än normalt)

Genom att kontakta oss godkänner du därmed att dina personuppgifter behandlas av oss på Kalasgodis enligt vår Integritetspolicy

SOCIALA MEDIER:

Frågor & svar

Kanske finns svaret på just din fråga här nedan beroende på vad du vill veta. Läs gärna igenom frågor och svar till att börja med innan du kontaktar oss på Kalasgodis.

Har Kalasgodis en egen fysisk butik?

Nej, vi har tyvärr ingen egen fysisk butik att besöka och handla i för att klargöra. Vi har bara kontor och lager i Kungens kurva för närvarande.

Vart kan man köpa Kalasgodis produkter?

Företag och butiker:

Våra produkter finns hos de flesta grossisterna runt om i landet. Hör gärna av dig till oss på Kalasgodis ifall din grossist trots allt saknar våra produkter i sitt sortiment.

Privatpersoner:

Du hittar framför allt våra produkter hos välsorterade godisbutiker runt om i landet. Däremot som importör är det svårt för oss på Kalasgodis att veta exakt vilka butiker som säljer våra produkter i slutändan. En förklaring till detta är att vi inte har information från alla våra grossister vilka de i sin tur säljer produkterna till. Fråga gärna efter den produkt du söker i din närmsta godisbutik först och främst. Du kan även höra av dig till oss så försöker vi söka reda på din närmsta butik. Tack vare att du uppger din ort finns det därmed möjlighet för oss att undersöka saken vidare.

Sponsring och samarbeten med Kalasgodis?

När det gäller sponsring och samarbeten är vi på Kalasgodis alltid intresserade och öppna för förslag. Vi har möjlighet till samarbeten till en viss mån samt inom vissa ramar. Kontakta gärna oss med ditt förslag, så tittar vi på det och återkommer därefter när intresse eller möjlighet ges.

Kan man besöka Kalasgodis fabrik?

Kalasgodis är importörer från utländska fabriker och har alltså ingen egen fabrik. Fabrikerna vi arbetar med för närvarande finns i Europa och av den orsaken kan vi inte erbjuda besök på fabrik. Däremot besöker vi fabrikerna regelbundet för kvalitetskontroller och ser bland annat till att produkterna följer svenska livsmedelsverkets lagstiftning.

Sist men inte minst, detaljerad information om våra produkter finns hos respektive produkts sida. Klicka dig vidare till vårt sortiment på knappen nedan. Hör gärna av dig om du behöver ytterligare produktinformation.

Pin It on Pinterest

Share This