Integritetspolicy

Vi på Kalasgodis är måna om ditt förtroende och din personliga integritet. Vi vill därmed upplysa om hur vi behandlar personuppgifter, cookies och de villkor som finns när du deltar i en tävling på våra sociala medier.

Personuppgifter

Kalasgodis behandlar personuppgifter i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (Europaparlamentets och -rådets förordning nr 2016/679, även kallad ”GDPR” efter dess engelska namn General Data Protection Regulation). För mer information om vad förordningen innebär hänvisar vi till Datainspektionens webbsida.

Kalasgodis och dess moderbolag behandlar personuppgifter från dig när du kontaktar oss, från våra kunder, leverantörer och samarbetspartners. Personuppgifter som du lämnat till oss används främst för att svara på dina frågor, lära känna dig som kund och för att kunna förbättra kvaliteten på våra produkter och tjänster. Personuppgifter används också för att vi ska kunna uppfylla våra avtal med leverantörer, kunder och tjänsteföretag. Vi sparar informationen endast så länge det är nödvändigt för att kunna erbjuda en god service och har även regler för rensning av våra register. Du är alltid välkommen att kontakta oss och personuppgiftsansvarig skriftligen ifall du har frågor kring vår hantering av personuppgifter.

Vem är personuppgiftsansvarig?

Personuppgiftsansvarig är Kalasgodis moderföretag: Handelsaktiebolaget Eric Ericson, organisationsnummer 556095-1179, adress: Box 5062, 141 05 Kungens Kurva.

Vid behov kommer vi att ändra denna integritetspolicy och du finner alltid den senaste versionen här på vår webbplats. Vår integritetspolicy är uppdaterad 2020-05-07. 

Kalasgodis partaj

Cookies / Kakor

På kalasgodis.se använder vi cookies för att förbättra din upplevelse av webbplatsen. Cookies är små datafiler som sparas på din dator, surfplatta eller mobil via en webbläsare. Cookies gör det möjligt att komma ihåg dina önskemål från det ena besöket till det andra och därmed optimera webbplatsen för just dig. Vi använder oss av så kallade sessionscookies som är tillfälliga och försvinner när du stänger din webbläsare. Genom din webbläsares inställningar kan du välja att automatiskt neka cookies eller att den informerar dig om en webbplats använder cookies. Om du fortsätter att använda kalasgodis.se utan att ändra dina inställningar, utgår vi från att du inte har några problem med att ta emot våra cookies. Du behöver inte använda cookies, men om du stänger av cookies kommer kanske vår webbplats inte fungera på rätt sätt. Du är då välkommen att kontakta oss för att få mer information.

Vi använder oss utav verktygen Google Analytics för att lagra besöksstatistik, samt Monarch i syfte att kunna följa delningar på sociala medier. Detta gör vi först och främst som ett hjälpmedel för att genom statistik och sammanställningar få en uppfattning om våra besökare och därefter kunna förbättra vår webbplats innehåll, vårt sortiment och vår service. Dessa uppgifter är helt anonyma för att klargöra och ej kopplade till några personuppgifter.

En ikon för Kalasgodis kvalitetsgodis

Tävlingsvillkor

För att delta i våra tävlingar på sociala medier måste du vara över 18 år och bosatt i Sverige. Genom att delta i tävlingar godkänner du att Kalasgodis äger rätt att använda ditt tävlingsbidrag i kommersiellt syfte utan ersättning. Eventuell inkomstskatt betalas av vinnaren/vinnarna. Anställda på Kalasgodis får inte delta i tävlingar. En jury från Kalasgodis kontrollerar att tävlingens villkor är uppfyllda och utser därefter vinnare/vinnarna. Vinnaren/vinnarna kontaktas via direktmeddelande på sociala medier och offentliggörs efteråt i vissa fall. Juryns beslut går inte att överklaga. Tävlingar arrangeras av Kalasgodis och är därmed inte sponsrade, stödda, administrerade eller knutna till Instagram och Facebook.

En ikon för Kalasgodis kvalitetsgodisn

Pin It on Pinterest

Share This