fbpx

Inspiration

Här har vi samlat tips och idéer som vi hoppas ger inspiration till en godare tillvaro.

Alla Hjärtans Dag

Den 14/2 är det dags för kärlekens högtid och då vill du kanske visa uppskattning och överraska någon du tycker om med en Alla Hjärtans dag present? Ibland kan det vara en utmaning att hitta gulliga Alla Hjärtans dag presenter, speciellt om man är ute i sista minuten, men det behöver inte vara något extraordinärt eller lyxigt utan något litet kan betyda mycket. Här kommer därför 3 superenkla och snabba tips på små fina diy-presenter till Alla Hjärtans dag. Det sägs att vägen till hjärtat går genom magen och just därför är det en utmärkt idé att ge bort något sött och smaskens som godis i en liten Alla Hjärtans dag present.

 

3 tips på Alla Hjärtans dag presenter du kan göra själv

Alla Hjärtans dag present med T-mints

1. Kort med gulligt meddelande

Skriv gulliga, roliga och söta meddelanden på ett kort eller en liten lapp. Fäst kortet på något smaskens godis du köpt så har du gjort något lilla extra till den du tycker om. Har du svårt att veta vad du ska skriva så är kort och gott ”Puss & kram” och ”Love you” ett par fina alternativ. Annars är kuponger på exempelvis kramar och massage ofta uppskattat.

”You & Me are MINT to be” passar perfekt till mintgodis som T-mints.

Alla Hjärtans dag present med T-mints

2. Dekorerade cupcakes

Ett lite mer tidskrävande tips är att baka några cupcakes och sätt dit fina hjärtformade dekorationer. Hinner du inte baka? Då kan du alltid fuska genom att köpa färdiga muffins och sen lägga den personlig touch genom att spritsa på vispgrädde eller en god frosting. Viktigast är dekorationen som kan vara små godishjärtan eller något annat sött!

Dekorera som vi har gjort här med smågodiset Hjärtans mix!

Alla Hjärtans dag present med T-mints

3. En burk fylld med godis

En favorit diy-present är klassikern en burk med godis. Fyll en ren och torr glasburk med godis som du har valt med hjärta och omsorg. Om du inte vet vilket godis som är mottagarens favoritgodis, då kan du alltid ta dina favoriter! Sätt dit en rosett, ett snöre eller någon annan tjusig dekoration på burken.

Den här burken är fylld med Lakritskarameller som är passande för en lakritslover.

Välkommen att kontakta oss om du har något mer du undrar över om Kalasgodis och vårt sortiment.

Pin It on Pinterest

Share This